Julianadorp beleeft vanaf april één van haar mooiste maanden van het jaar. Julianadorp ligt in het grootste aaneengesloten bloembollen gebied van de wereld en als alles in bloei staat kunt u volop genieten van een kleurrijk palet van diverse bloemen. Prachtige vergezichten vanaf de duinen of juist met de duinen op de achtergrond.

U kunt in Julianadorp optimaal genieten van de bloemen en verschillende dingen ondernemen denk hierbij aan schilderen of fotograferen.

Ook is er in april de gelegenheid om te wandelen tussen de bloemen, bij de boer op zijn bollenvelden die prachtige kleuren ervaren en de geuren te ruiken.

De paden op, de lanen in

Op zondag 28 april 2019 ( kan afwijken als de bloemen nog niet in bloei zijn) stippelt Kleurrijk Julianadorp twee prachtige routes voor u uit. Wandel tussen de bloembollenvelden, maak foto’s en geniet van de weidse uitzichten.

Starttijden:

7,5 km van 8.30 tot 13.00 uur

15-20 km van 8.30 uur tot 12.00 uur

Tijdens de wandeldag is het niet toegestaan om honden mee te nemen.

Mocht u op zondag 28 april richting huis gaan is het mogelijk om die dag een latere checkout, natuurlijk zijn daar geen kosten aan verbonden. 

Vanaf 1 april tot circa half mei kan men zelf tulpen plukken uit de Tulpen Pluktuin van de Floratuin in Julianadorp, waar een

prachtig assortiment van meer dan 100 soorten tulpen staan opgeplant.

€ 0,25 per tulp.

In Julianadorp kan je een ruime tijd tulpen verser dan vers kopen en in hun unieke manier van verkoop zeker erg leuk om mee te nemen naar huis want dat hebben ze thuis niet…..