‘Beste gasten,

Na een tijd van onzekerheid en weinig tot geen gasten laten we weer iets van ons horen. Nu het weer mooier wordt is het fijn vertoeven in onze B&B HeBBes aan de kust. Het appartement is zelfvoorzienend en u kunt in alle rust genieten van het strand en de mooie fietsroutes en nog enkele velden die in bloei staan. Gezonde lucht en geen drukte dus heerlijk om te onthaasting en te ontspannen.

Onze lokale horeca doet er alles aan om het aanbod te bezorgen. U er nog geen gelegenheden open zijn om uit eten te gaan.

Wij zorgen voor een biertje en een wijntje in de koelkast en zelf kunt u meenemen wat u fijn vindt om te gebruiken. De supermarkten zijn 7 dagen in de week open en hanteren alle RIVM maatregelen. Natuurlijk hanteren wij ook deze maatregelen en is alles tip top schoon en aanwezig om dat te onderhouden. 

Op korte termijn hebben we nog voldoende ruimte om te reserveren en tijdens de zomer maanden hebben we nog plekken vrij. Wij willen al melden dat door de omstandigheden het drukker zal zijn in Nederland ook met Nederlandse toeristen. Boek dus tijdig wees er op tijd bij. Helaas is vol vol. 

Bij ons in het dorp zijn alle fietsen te huur en worden bij ons bezorgt dus om er heerlijk gezond en sportief er tussen uit lukt ook prima. Picknick mand mee en dan in de duinen op een kleedje of een bankje heerlijk lunchen en wellicht een uitlaten knappen.

Onze omringende landen hebben de grenzen niet gesloten maar om die nou te passeren is in deze tijd nog wel een dingetje dus even weg in eigen land kan dan uitkomst bieden. 

Laat ons weten wat we kunnen doen om uw verblijf zoogde en fijn mogelijk te laten verlopen dan heten we u van harte welkom in onze B&B HeBBes aan de kust.