Een mooie redenen om in onze B&B HeBBes aan de kust te verblijven op 12, 13 en 14 juli is het zomerfestival.  Wij zorgen voor een heerlijk ontbijt dat op uw kamer aanwezig is en daarna kan u zich helemaal laten verzorgen op Willemsoord of in de binnenstad. Veel gezelligheid en mensen ontmoeten en heerlijk eten er is voor ieder wat wils. Alle windstreken zijn  vertegenwoordigt en alle smaken van de wereld op een plek.

Dus we hebben nu nog ruimte maar vol is vol dus boek nu !!! 

HELDERSE ZOMERFEESTEN: FOODTRUCKFESTIVAL DEN HELDER 2019

12-07-2019 t/m 14-07-2019 | Den Helder

Helderse Zomerfeesten is gratis toegankelijk driedaags festival dat plaatsvindt van 12-14 juli op de voormalige Rijkswerf Willemsoord in Den Helder. Op het iconische Sluisdeurpodium zal elke festivaldag entertainment zijn, met op de zaterdag het jaarlijkse Zomercarnaval. Rondom het Sluisdeurpodium vormen 25 unieke keukens het Foodtruckfestival DenHelder.

Kijk voor meer informatie op:

www.heldersezomerfeesten.nl

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een plein vol foodtrucks met ieder hun unieke keuken van waaruit zijn hun wereldgerechten serveren!

Kom langs, dan maken we er net als vorig jaar samen een plein vol gezelligheid van!

OPENINGSTIJDEN

VRIJDAG 16:00-23:00

ZATERDAG 13:00-23:00

ZONDAG 13:00 – 20:00

Op zaterdag 13 juli vindt het Zomercarnaval weer plaats. Dit evenement is gratis toegankelijk en voor elke leeftijd is er wat te beleven! Zo is er een kinderprogramma, zomercarnaval parade, Battle of Drums, Caribbean Concert en een afterparty.

 

Kijk voor het gehele programma op www.heldersezomerfeesten.nl