Op 7 km van onze B&B heBBes aan de kust ligt de binnenstad van Den Helder. Waar op donderdag 25 oktober 2018 de jaarlijkse viering van Halloween plaatst vindt.

Tijdens het winkelen in de binnenstad van Den helder kom je vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur allerlei verschillende personages tegen. Het wordt griezelig gezellig met heksen , spoken en tovenaars. Voor de allerkleinste onder de bezoekers wordt er deze middag\avond echt veel aandacht gegeven. Er is een speurtocht en er valt overal wel een griezelige lekkere versnapering te verdienen. Kort om zeer de moeite waar om deze dag ook de binnenstad van Den Helder aan te doen.

Geniet deze dag ook van de heerlijke eetgelegenheden in Den Helder op het oude werf terrein waar het heerlijk genieten is onder genot van een hapje en een drankje. Waar de menu kaart griezelig lekker zal zijn op deze Helderse Halloween avond.

Na de maaltijd nog even wandelen over de dijk om te genieten de golven die aan komen rollen op de Heldere kust, of heerlijk terug fietsen naar de B&B waar u in alle rust nog kunt genieten van een goed boek of een ontspannen film.