Omgeving Hebbes

Ontdek de mooie omgeving van Julianadorp bekijk, wat er allemaal te beleven is

Den Helder

De marine stad bij uitstek, zomers elke dinsdag gezellige markt en in de winter leuke musea en het Fort Kijkduin om te bezoeken.

Op de fiets goed te doen binnen 7 km bent u ter plekke.

Texel

Vanuit onze B&B bent u binnen een kleine 20 minuten bij de veerboot de Texelse boot (Teso) die u naar de het eiland Texel brengt.

De overtocht met kop meeuwen op ooghoogte, om mooie plaatjes te schieten is een mooie belevenis. Binnen 25 minuten arriveert u op het mooie eiland met zijn gezellige dorpjes en heerlijke wandel en fietsroutes.

De prachtige natuur en bijzondere fauna.

Alkmaar

Ongeveer 30 minuten met de auto en u bent in het mooie Alkmaar. Met op de vrijdag ochtend tijdens de zomer maanden zijn beroemde kaasmarkt en gezellige straatjes om te winkelen.

Alkmaar heeft een grote schat aan historische gebouwen en zeker de moeite waard om een dag heerlijk te verblijven en ook culinair te genieten.

Kortom bezoek onze B&B HeBBes aan de kust en geniet van alles wat hier is.

Schagen

Ligt op 16 km afstand van onze B&B. Met zijn groot overdekte winkelcentrum is er in de winter altijd gelegenheid om te shoppen en gezellig te lunchen.

En zomers is er elke donderdag de West-Friese markt met een optocht met klederdracht en optreden van de West-Friese folklore dansgroep, een markt die je echt moet meemaken.

Kortom bezoek onze B&B HeBBes aan de kust en geniet van alles wat hier is.

Eigenaars:

Contact:

HeBBes aan de kust
Van Foreestweg 2-L
1787 BL Julianadorp
+31 6 220 351 99
info@hebbesaandekust.nl

Bericht:

15 + 10 =